Policija

Policija - Jo Nesbø | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jo Nesbø
DIMENZIJA
9,7 MB
IME DATOTEKE
Policija.pdf
ISBN
2844490781845

OPIS

Po oselskih ulicah se klati morilec. Pobija policiste na prizoriščih zločinov, ki so jih nekoč preiskovali, pa jim jih ni uspelo razrešiti ... Umori so brutalni, odziv medijev histeričen. V svetu je bilo iz serije o Harryju Holeu prodanih že 30 milijonov kriminalk.POLICIJA NUJNO POTREBUJE HARRYJA HOLEJAPo oselskih ulicah se klati morilec. Pobija policiste na prizoriščih zločinov, ki so jih nekoč preiskovali, pa jim jih ni uspelo razrešiti. Umori so brutalni, odziv medijev histeričen.TODA TOKRAT HARRY NE MORE POMAGATI NIKOMURHarryjeva zavezanost poklicu in njegovi sijajni uvidi so rešili življenja nešteto ljudem. Toda zdaj, ko so tisti, ki jih ima rad, v najhujši nevarnosti, Harry ne more zaščititi nikogar.ŠE NAJMANJ PA SEBI.

Krški policisti so bili obveščeni, da so neznanci v Krškem odnesli več kosov oblačil in pobegnili. Na podlagi opisa so izsledili 29-letnico in dva otroka.

Druga palica, ki se je uporabljala ponoči, je bila dolga 26 centimetrov in se je imenovala nočna palica, ki je tudi izvor besede "nightstick". Policija v tej zvezi tudi ni izvedia nikakršne predhodne komunikacije ali najave prihoda ministra hrvaškim varnostnim organom. Nebojša Tejić/STA Namestnik generalnega direktorja policije Tomaž Pečjak je na novinarski konferenci o ministrovi poti pojasnil: "Za prehajanje med mejami in občinami sta pri potovanju, kot ga je navedel, izjemi ... Policija še naprej kaznuje brezdomce, ki ne morejo upoštevati vladnih odlokov proti širjenju virusa.

POVEZANE KNJIGE