Otroške bolezni

Otroške bolezni - Maria Treben | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Maria Treben
DIMENZIJA
9,87 MB
IME DATOTEKE
Otroške bolezni.pdf
ISBN
1016151814440

OPIS

V tej knjigi so poleg namigov za uporabo zdravilnih zelišč pri otroških boleznih zbrani tudi primeri uspešnega zdravljenja, nasveti za preprečevanje bolezni, napotki za prehranjevanje otrok, koristne informacije o zdravilnih zeliščih in domačih zdravilih ter ilustriran seznam zdravilnih zelišč. V glavnem delu knjige so najpogostejša obolenja navedena po abecednem vrstnem redu, kar vam bo omogočalo, da boste zlahka poiskali želeno informacijo.

Ravno tako je ob vsaki spremembi, ki jo opazimo v otrokovem vedenju ali počutju, pomembno preveriti telesno temperaturo. O knjigi Otroške bolezni: V knjigi Otroške bolezni so poleg namigov za uporabo zdravilnih zelišč pri otroških boleznih zbrani tudi primeri uspešnega zdravljenja. Prebrali boste lahko številne nasvete za preprečevanje bolezni.

Znaki bolezni so bolečine v trebuhu, bruhanje in driska, vročina. Bolniki izločajo bakterije z blatom, včasih tudi z izbruhano vsebino.

POVEZANE KNJIGE