Midva

Midva - David Nicholls | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
David Nicholls
DIMENZIJA
6,82 MB
IME DATOTEKE
Midva.pdf
ISBN
6179267691629

OPIS

Roman, ki bo spremenil vaš pogled na družino.»Veselil sem se, da se bova skupaj postarala. Ti in jaz, da se bova skupaj postarala in skupaj umrla.«»Douglas, kateri človek pri zdravi pameti se veseli česa takega?«Ko Douglasu žena Connie pove, da se mora, zdaj ko se bo njun sin odselil, »znova najti«, jo Douglas razume. Ne razume pa, ko Connie oznani, da njen načrt ne vključuje njega in da ga zapušča. Douglas zato sklene, da bodo njihove zadnje skupne počitnice nepozabne: vsi trije se bodo še bolj zbližali, pridobil si bo sinovo spoštovanje in znova osvojil Conniejino srce.Hoteli so rezervirani, vozovnice kupljene, načrt potovanja pripravljen.Le kaj bi šlo lahko narobe?David Nicholls (1966) je britanski pisatelj in scenarist. V slovenščini je izšel že njegov roman En dan, po katerem so posneli tudi film. Roman Midva je leta 2014 prišel v širši izbor za nagrado man booker, Nicholls pa je z njim postal britanski avtor leta.

kitara, žviž... ‎Download apps by Midva Games, including Find the Difference.s Rooms, Hidden Object Games Playground, Hidden Objects House Cleaning, and many more. 95 sklanjatev osebnih zaimkov. Prva oseba.

Presenečena sem ugotovila, da od njega želim samo sex, goli sex. Bili smo na dopustu, sproščenost je verjetno opravila ... Midva Le kaj bi lahko imela skupnega inženir zootehnike in diplomantka upravnih ved? O marsikaj, predvsem pa veliko željo po potovanju in odkrivanju skritih kotičkov.

POVEZANE KNJIGE