Klic angela

Klic angela - Guillaume Musso | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Guillaume Musso
DIMENZIJA
12,38 MB
IME DATOTEKE
Klic angela.pdf
ISBN
9480822625280

OPIS

New York. Letališče JFK. Bližajo se božični prazniki in vsem potnikom se nekam mudi. V letališki restavraciji se drug v drugega zaletita moški in ženska. On iz San Francisca, ona iz Pariza. Šele doma ugotovita, da sta po pomoti zamenjala svoja mobilna telefona.Mobilniki običajno skrivajo najintimnejše informacije in podatke. Nihče od njiju se ne more upreti brskanju po telefonu drugega. Odkritja so kot namig usode: življenji obeh sta že dalj časa usodno povezani - prek skrivnosti iz preteklosti, ki pa znova grozi, da bo priplavala na površje.Začne se napet lov, v katerem oba tvegata prav vse, naletita na meje svojih zmožnosti in sposobnosti, na zadnje pa rešita nemogoče.

strani: 330. Prevod: Mateja Malnar Štembal Žanr: kriminalni roman Narodnost: francoska književnost Cvetličarki Madeline in kuharju Jonathanu se v predbožičnem času pot križa na newyorškem letališču. Guillaume Musso: Klic angela: Cvetličarki Madeline in kuharju Jonathanu se v predbožičnem času pot križa na newyorškem letališču.

Facebook... Olje 31 zelišč Mešanica 100% naravnih eteričnih olj iz 31 rastlin, skrbno izbranih v laboratorijih L´Angelica. Center za izvenbolnišnično psihiatrijo je ena izmed strokovnih enot UPK Ljubljana, kjer se opravljajo ambulantne obravnave vseh psihiatričnih motenj s poudarkom na stresnih motnjah, depresijah, bipolarnih motnjah, kakor tudi psihotičnih motnjah. KLIC NA POMOČ: Angelo potrebuje našo pomoč! POZOR! VZNEMIRJUJOČE FOTOGRAFIJE V NADALJEVANJU! Iz Obalnega društva proti mučenju živali so nam sporočili, da so pod svoje okrilje sprejeli psa Angela. Njegova zgodba je v minulih dneh odmevala po družbenih omrežjih.

POVEZANE KNJIGE