Tok, tok ... Kdo živi tukaj?

Tok, tok ... Kdo živi tukaj? - Maria Loretta Giraldo | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Maria Loretta Giraldo
DIMENZIJA
7,19 MB
IME DATOTEKE
Tok, tok ... Kdo živi tukaj?.pdf
ISBN
6755436938186

OPIS

Knjiga, v kateri bodo otroci iskali in prepoznavali živali ter se z njo igrali.Ku ku, kdo se skriva na naslednji strani?Zabavna knjiga, polna presenečenj!

Sedaj smo podnajemniki in je blok približno tak letnik in je izolacija zelo slaba, vse se sliši (sosedi nad nami). Lepo prosim za kakšno mnenje! Hvala, lp. TOK, TOK, je kdo doma? Prav gotovo se vam je že zgodilo, da so se prijatelji ali sorodniki nenapovedano pojavili pred vrati vašega doma, sploh v času praznikov.

Za preklic odgovora kliknite tukaj. Ime / Vzdevek (obvezno) E-mail (ostane skrit) (obvezno) e-zabava.com - zabava na spletu, spletna zabava, internetna zabava Nepremičnine, igre, ljubezenske igre, novice, you tube ponedeljek, torek, četrtek in petek 8.30 ‒ 9.30, 17.00 ‒ 17.45.

POVEZANE KNJIGE