Nežna upornica

Nežna upornica - Johanna Lindsey | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Johanna Lindsey
DIMENZIJA
8,50 MB
IME DATOTEKE
Nežna upornica.pdf
ISBN
5707066768196

OPIS

Škotska lepotica Roslynn Chadwick potrebuje varen zakon, ki bi jo ščitil pred brezvestnim bratrancem in lovci na premoženje, ki hlepijo po njenem bogastvu. Anthony Malory je natanko takšen tip čednega lahkoživca, pred katerim so jo svarili.Zvit, brezobziren, a vendar privlačen razuzdanec, saj Anthonyjeve čutne modre oči govorijo o užitkih, ki burijo njeno domišljijo – in Roslynn si srčno želi, da bi si drznila predati se takšnemu moškemu. Če bo verjela njegovim strastnim obljubam, jo bo to zagotovo peljalo v pogubo. A če bo zatajila svoje srce, bo to izvrstno damo s Škotskega višavja stalo neprimerljive ljubezni, bolj vroče kot plamen in dragocenejše od najredkejšega dragulja.

Nastanek. Ne smemo misliti, da vsi udori nastanejo mahoma, z enim samim ugrezom velike količine površja. „Če iščete čutnost, vas Johanna Lindsey zagotovo ne bo razočarala.

NIKOLI NE ZAPELJUJ MALOPRIDNEŽA, Sabrina Jeffries . NERAZDRUŽLJIVA DO NEDELJA, Catherine Bybee.

POVEZANE KNJIGE