Bilo jih je deset

Bilo jih je deset - Agatha Christie | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Agatha Christie
DIMENZIJA
6,62 MB
IME DATOTEKE
Bilo jih je deset.pdf
ISBN
9462885866382

OPIS

Agatha Christie (1890– 1976) upravičeno nosi naziv najbolj brane avtorice detektivskih romanov na svetu; mojstrski zapleti v skoraj sto romanih so še vedno privlačni in vabljivi za vse ljubitelje dobrih kriminalk, predvsem zaradi edinstvenega pisateljskega sloga, deloma pa tudi zato, ker so upodobljeni v številnih filmskih in televizijskih priredbah. Deset ljudi. V razkošni hiši na samotnem otoku sredi oceana. Vsakdo izmed njih ima svojo skrivnost in nekaj skriva. Drug za drugim skrivnostno umirajo. Vprašanje je eno samo: kdo je morilec?Roman je bil leta 2015, ob stopetindvajseti obletnici rojstva Agathe Christie, razglašen za njen najboljši roman. Prodan je bil že v več kot sto milijonih izvodov.

Pozneje je doštudiral defektologijo, učil peči prestopnike in nazadnje spisal knjigo, ki ima že več kot deset let zvesto občinstvo in pravzaprav kultni status: Kruh in pecivo po domače. Delež pozitivnih testov je bil 20,5-odstoten. V bolnišnicah so zdravili 546 covidnih bolnikov, med njimi jih je bilo 105 na intenzivni negi.

V Glitterjevi skladbi iz leta 1972 praktično ni besedila, v prvem delu, ki ga niso uporabili, ga je nekaj več, a so se kritiki, ki vedo, kako dobro se je Joker prodajal (zaslužil je ... Iz bolnišnic je bilo odpuščenih 90 bolnikov, na novo je bilo sprejetih 143 bolnikov. Na intenzivni terapiji se je zdravilo 206 bolnikov s covidom-19, kar 14 več kot v ponedeljek.

POVEZANE KNJIGE