Vadba brez naprav

Vadba brez naprav - Joshua Clark, Mark Lauren | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Joshua Clark, Mark Lauren
DIMENZIJA
7,47 MB
IME DATOTEKE
Vadba brez naprav.pdf
ISBN
3181154101099

OPIS

Genialno preprost in učinkovit program vadbe!Oblikoval ga je Mark Lauren, trener elitnih vojakov za specialne operacije. Delate ga lahko kjerkoli, kadarkoli, potrebujete pa le dvoje - voljo in lastno telo. Nagrade: vitkost, moč, zdravje, zadovoljstvo, samozavest.Elitni trener specialnih enot Mark Lauren je pripravil na stotine vojakov specialnih enot za najzahtevnejše naloge v nemogočih razmerah. Skrivnost svojega izjemno uspešnega režima zdaj odkriva tudi navadnim smrtnikom. To so preproste vaje, ki zahtevajo le uporabo lastne telesne teže, z njimi pa boste dosegli vrhunsko kondicijo, močno telo in sijajno počutje.Lauren vas bo oborožil z znanjem o krepitvi mišic in kurjenju maščob, z nasveti o prehrani in zvrhano mero motivacije. Lotite se vadbe – pol urice štiri dni na teden, v svoji dnevni sobi, garaži, na prostem, v hotelski sobi ali tudi v pisarni. Rezultati bodo hitri in opazni, saj Laurenove vaje krepijo več mišic od dvigovanja uteži, kurijo več maščob kot aerobna vadba, hkrati pa so varnejše, saj razvijajo tudi ravnotežje in stabilnost ter preprečujejo poškodbe.Izberite svojo raven vadbe in se lotite 125 vaj, ki aktivirajo vsako mišico v telesu. Pozabite na vadbo v fitnesu – vse naprave so slab nadomestek za najpopolnejši vadbeni stroj na svetu, brez katerega ne greste nikamor: vaše telo.

Na voljo je široka izbira klimatskih naprav z različnimi karakteristikami. Vlada je na današnji seji sprejela odločitev, da se ukine omejitev gibanja na občine in regije in da se ob upoštevanju navodil za zajezitev novega koronavirusa dovoli zbiranje do deset ljudi. Prihodnji teden se odpirajo osnovne šole za vse učence, srednje šole pa za dijake zadnjih letnikov.

Le trdo delo in vztrajnost na fitnes napravah prinese želene rezultate Samomasaža kot medoda sproščanja mišic s pomočjo različnih pripomočkov je vsem dobro znana. Kakšni pa so mehanizmi delovanja teh pripomočkov in kako od njih dobiti maksimalen učinek? Anaerobna vadba je bolj naporna, hitrejša in intenzivnejša, zato je še posebej učinkovita pri krepitvi mišic in postave na splošno.

POVEZANE KNJIGE