Samska do sobote

Samska do sobote - Catherine Bybee | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

Catherine Bybee
Samska do sobote.pdf
2031235929109

KAREN JONES:Majhna svetlolaska, poročena s hollywoodskim zvezdnikom, igra vlogo srečne žene. Pred letom dni se je odločila, da se bo poročila s slavnim igralcem, da bi utišala govorice, ki so krožile o njegovem zasebnem življenju. Zdaj je njuna ločitev tik za vogalom in čaka jo plačilo v višini petih milijonov dolarjev.Vendar pa, medtem ko se pripravlja, da bo elegantno izstopila iz te lažne poroke, vkoraka skozi vrata ... in v njeno srce za umret dober brat njenega moža.ZACH GARDNER:Modrooki temnolasec se nenapovedan pojavi na zabavi ob obletnici bratove poroke, da bi spoznal njegovo ženo, ki jo skriva pred družino. In iskre se zakrešejo, v hipu, ko se s Karen srečata.Ko Karen in slavni mož obiščeta njegovo družino, mora Karen prikrivati njuno skrivnost pred vsemi sorodniki, ki jo zaslišujejo ... tudi pred Zachom, moškim, ki bi lahko bil ljubezen njenega življenja.

Ampak samo zato, ker je ona šefinja, to še ne pomeni, da ne more fantazirati o svoji idealni zvezi s telesnim ... Geslo za dostop do vaše e-knjižnice Biblos je enako geslu za storitev Moja knjižnica v sistemu Cobiss, ki ste ga dobili v knjižnici. Če gesla še nimate, zanj zaprosite v vaši knjižnici.

Preganjana do petka - Mehka vezava. Catherine Bybee.