Kako sprejmemo "drugačnega" otroka v družini in okolici?

Kako sprejmemo Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Damjana Dodič
DIMENZIJA
8,32 MB
IME DATOTEKE
Kako sprejmemo "drugačnega" otroka v družini in okolici?.pdf
ISBN
6512092288629

OPIS

Na temo »drugačnega« otroka je avtorica izdala 2 knjigi. Vodnik Kako sprejmemo »drugačnega« otroka v družini in okolici? je namenjen staršem, sorodnikom, prijateljem, učiteljem, vzgojiteljem, sosedom,... vsem, ki so v stiku z »drugačnim« otrokom in tistim, ki želijo drugačnost razumeti in s tem pomagati sebi in drugim.

Če je v hiši težka bolezen, je zelo pomembno, da je otrok od vsega začetka vključen v dogajanje ob oskrbi bolnika. »Čim več stvari mu je treba razložiti in odgovarjati na njegova vprašanja. Kako se sporazumevate v družini in kako se sin sporazumeva s sovrstniki? Če bi nas opazovali površno, ne bi opazili, da je sin naglušen.

vse, ki so v stiku z drugačnim otrokom ali želijo drugačnost razumeti in s tem pomagati sebi in drugim. Pionirska cesta 35 8350 Dolenjske Toplice Tel.: 07 3845 200 Faks: 07 3845 210 Damjana Dodič: Kako sprejmemo "drugačnega" otroka v družini in okolici? Vodnik za starše, sorodnike, prijatelje, učitelje, vzgojitelje, … vse, ki so v stiku z drugačnim otrokom ali želijo drugačnost razumeti in s tem pomagati sebi in drugim. Kako sprejmemo "drugačnega" otroka v družini in okolici? : vodnik za vse, ki ste v stiku z drugačnim otrokom in za vse, ki želite drugačnost razumeti ter pomagati sebi in drugim / Damjana Dodič ; [fotografije fotolia.com, sxc.hu].

POVEZANE KNJIGE