Drži ali ne drži?

Drži ali ne drži? - Andrea Mills | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Andrea Mills
DIMENZIJA
8,70 MB
IME DATOTEKE
Drži ali ne drži?.pdf
ISBN
9788354899557

OPIS

Velika vprašanja, neverjetni odgovoriAli človek res uporablja zgolj 10 % možganov? Smo zjutraj višji kot zvečer? So se ptiči razvili iz dinozavrov? Si lahko na dveh različnih krajih sočasno? Kako glasen je bil veliki pok? Je sonce rumeno? So vse puščave vroče? Ali so Vikingi res nosili čelade z rogovi? In najpomembnejše: so hamburgerje iznašli v Hamburgu?Odpravimo se skozi svetove človeškega telesa, narave, znanosti in tehnologije, vesolja, našega planeta ter zgodovine in kulture – in se preizkusimo v znanju najbolj osupljivih dejstev, o katerih poslušamo doma, v šoli in med prijatelji. Kaj od tega drži in kaj ne?

Ne oglasi se niti, ko ta vlada dnevno ruši demokracijo, pravni red in ustavo. Slovenija je v zadnjem letu tudi izgubila mednarodni ugled ... To po njegovih besedah ne drži, "res pa za organizacijo kakršnega koli dogodka potrebujete dovoljenje po zakonu o javnih zbiranjih".

Vseeno pa resveratrol igra pomembno posredno vlogo pri preprečevanju nastanka raka ­­- preprečuje namreč poškodbe molekul DNK, ki so glavne povzročiteljice ... Zašto „Stefan Nemanja" drži mač, a ne krst? 26.01.2021. 17:03 26.01.2021.

POVEZANE KNJIGE