Vsa ta nevidna svetloba

Vsa ta nevidna svetloba - Anthony Doerr | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Anthony Doerr
DIMENZIJA
6,1 MB
IME DATOTEKE
Vsa ta nevidna svetloba.pdf
ISBN
9588462910536

OPIS

Leto 1934. V Franciji šestletna Marie-Laure preživlja dneve z očetom v pariškem naravoslovnem muzeju in sanjari o skrivnostih živlaskega in rastlinskega kraljestva. V Nemčiji osemletni Werner raziskuje čarobni svet tehnologije onkraj sirotišnice in sanjari o boljši prihodnosti. Ne eden ne drugi ne vesta, da se bodo njune sanje kmalu razblinile; odnesla jih bo reka vojnih grozot in ju potegnila v vrtinec nasilja, izgub in nemogočih odločitev.O čem naj sanjajo otroci, ko postane zgodovina nočna mora?

Skozi čudovito spleteno jezik, poln poezije, spoznavamo življenji nemškega dečka Wernerja, nadarjenega za tehniko, ki se pred vojno pridruži ... Vsa ta nevidna svetloba se mi je od izida naprej vse bolj in bolj odmikala. Večinoma zaradi 500 strani, na katerih se razrašča.

Doerr, Anthony, 1973-Vrsta gradiva - roman ; leposlovje za odrasle Izdaja - 2. izd., 1.

POVEZANE KNJIGE