Vijoličasti trak ljubezni

Vijoličasti trak ljubezni - Heather Burch | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Heather Burch
DIMENZIJA
3,68 MB
IME DATOTEKE
Vijoličasti trak ljubezni.pdf
ISBN
9383678801605

OPIS

Ganljiva zgodba o moči ljubezni, ki premaguje vse ovire in združuje osamljena srca!Adrienne Carter po težki ločitvi zapusti Chicago in se preseli na obalo sončne južne Floride, kjer se loti obnavljanja razpadajoče viktorijanske hiše. Na podstrešju najde pločevinasto škatlo, v kateri so skrita čustvena pisma, ovita z vijoličastim trakom. Mlad vojak jih je pisal med drugo svetovno vojno in jih pošiljal dekletu, ki je pred več kot pol stoletja živelo v isti hiši kot zdaj Adrienne.Poetična in brezčasna pisma Adrienne vzbudijo radovednost in jo spodbudijo, da poišče njihovega avtorja, vojnega veterana Williama Bryanta, ki živi v bližnjem mestu s svojim postavnim, toda pretirano zaščitniškim vnukom Willom.Adrienne med razkrivanjem skrivnosti pisem pride do neverjetnih odkritij, ki odigrajo pomembno vlogo v življenju več ljudi …Bo kupček dolgo skritih, starih ljubezenskih pisem pomagal tudi Adrienne, da bo premagala strahove in si znova upala ljubiti?

30. TI=Vijoličasti trak ljubezni AU=Burch, Heather LA=slv ... Rezultati iskanja Ljubljana Vic na najdi.si zemljevidu. Vrtičkarji se bodo strinjali, da ni občutka, ki bi bil bolj prijeten od ljubezni do lastnega vrta.

V mirnem in majhnem obmorskem mestecu si kupi hišo, ki je potrebna temeljite prenove. S tem bi se rada zamotila in pozabila na vse. Vijoličasti trak ljubezni.

POVEZANE KNJIGE