Točka rešitve

Točka rešitve - Sophie Hannah | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sophie Hannah
DIMENZIJA
12,58 MB
IME DATOTEKE
Točka rešitve.pdf
ISBN
6467240534951

OPIS

Sally je z možem gledala poročila, ko je zaslišala ime, ki naj ji ne bi bilo znano: Mark Bretherick.Lani bi morala na službeno pot, ki pa je bila v zadnjem trenutku odpovedana. Možu tega ni povedala, saj si je neskončno želela oddiha. Bila je sita napetosti v službi, dveh majhnih otrok, ki ju je napadala trma in sta jo želela samo zase, ter neobčutljivega moža. Zato je vzela dopust in se odpravila na skrivne počitnice.Hotela je samo malo miru in časa zase – a to se ni uresničilo. Spoznala je namreč moškega. Marka Brethericka. Izvedela je, kje živi, kaj dela, da ima ženo Geraldine in hčerko Lucy.A moškega, ki so ga kazali pri poročilih, Sally še nikoli ni videla. Geraldine in Lucy Bretherick pa sta bili mrtvi ..

Merjenje temperature v podjetju ob prihodu na delovno mesto ni več samo ena izmed možnosti - zdaj je postalo obvezno. Vlada RS je namreč sklenila, da bo treba ob vstopu v delovne prostore meriti temperaturo zaposlenih in obiskovalcev.

Ta predvideva tri različne, medsebojno povezljive faze, navaja STA. Kot info točka imate le obveznost, da na vidno mesto postavite nalepko Info točka/Zazdravje.net in poskrbite, da so novice postavljene na vidnem mestu.. Vse ostale možnosti sodelovanja niso obveznost, so pa priložnost.

POVEZANE KNJIGE