Tina in medvedja moč

Tina in medvedja moč - Primož Suhodolčan | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Primož Suhodolčan
DIMENZIJA
9,5 MB
IME DATOTEKE
Tina in medvedja moč.pdf
ISBN
5032143026529

OPIS

Slikanica ne nosi le Tininega podpisa. Z avtobiografskimi elementi in osebnim, iskrenim nagovorom mladim bralcem na njihovi poti k uresničevanju sanj, je zgodba resnično njena.In čeprav Tinina zgodba pripoveduje o izjemnem in neponovljivem uspehu, je to tudi zgodba o premaganem strahu, trdem delu, družini, podpori, sreči, veselju, pa tudi spodbudi, ki jo vsi kdaj potrebujemo.Slikanica je tako kot nalašč za vse velikih sanj polne mlade bralce (5 ), saj jim ponuja iskreno zgodbo in resnično pravljico.Kot navdih, ko sanjajo velike sanje, v uteho, ko zbirajo pogum in v spodbudo, ko potrebujejo medvedjo moč.

... Tina in medvedja moč. Public · Hosted by Festival Velenje and Gledališče Velenje.

2016 . Čeprav Tinina zgodba pripoveduje o izjemnem in neponovljivem uspehu, je to tudi zgodba o premaganem strahu, trdem delu, družini, podpori, sreči, veselju, pa tudi spodbudi, ki jo vsi kdaj potrebujemo. Pri DZS je izšla slikanica, katere avtor je otroško-mladinski pisatelj Primož Suhodolčan, Tina in medvedja moč.

POVEZANE KNJIGE