Stric Fjodor, pes in maček

Stric Fjodor, pes in maček - Edvard Uspenski | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Edvard Uspenski
DIMENZIJA
11,96 MB
IME DATOTEKE
Stric Fjodor, pes in maček.pdf
ISBN
7463425745985

OPIS

Ker ne more prepričati staršev, da bi mu dovolili obdržati mačko, ki jo je našel po naključju, fantek, ki ga vsi kličejo stric Fjodor, odide od doma in se nastani v hišici na podeželju. Z njim živita še njeg ova nova prijateljica govoreča mačka in govoreči pes, traktor, ki ga poganja hrana, ter svojeglava krava. Prav nikoli ni jim ni dolgčas.Ljubka zgodba o samostojnosti ruskega pisatelja Edvarda Uspenskega (1937) je nastala že leta 1974. Spada med izjemno priljubljena klasična dela ruske književnosti za otroke, poznajo pa jo tudi po vsem svetu. Knjiga, ob kateri se bodo zabavali bralci vseh generacij.

Ako ste mislili da je stric Fjodor stvarno neki stric, dobrano ste se prevarili, jer on je zapravo samo ... Stric Fjodor, pes in maček Junaki petega razreda; Kebarie Babica barabica; Mihec milijarder; Ati v zagati Dobimo se na internetu Jaz, Franci grdi GRAFENAUER, N.: Sonce nad vodometi; Kaj ima sonce najraje KOSOVEL, S.: Sonce ima krono MAURER, N.: Velik sončen dan E. Uspenski: STRIC FJODOR, PES IN MAČEK Ker ne more prepričati staršev, da bi mu dovolili obdržati mačko, ki jo je našel po naključju, fantek, ki ga vsi kličejo stric Fjodor, odide od doma in se nastani v hišici na podeželju.

Cena 22,95 EUR Klubska cena: 18,35 EUR Izdelek je na zalogi. Preverite zalogo po klubskih centrih > Založnik o knjigi Ker ne more prepričati staršev, da bi mu dovolili obdržati mačko, ki jo je našel po naključju, fantek, ki ga vsi kličejo stric Fjodor, odide od doma in se nastani v hišici na podeželju.

POVEZANE KNJIGE