Strastni kitarist

Strastni kitarist - Kylie Scott | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

Kylie Scott
Strastni kitarist.pdf

Ko se je zbudila v Las Vegasu, tega ni pričakovala.Evelyn Thomas je imela velike načrte za praznovanje svojega enaindvajsetega rojstnega dne v Las Vegasu. Velikanske načrte. Vsekakor pa se ni nameravala zbuditi na kopalničnih tleh s kot kuga hudim mačkom, z izredno privlačnim, napol golim in tetoviranim moškim ter ogromnim diamantom na prstu, ki bi se ga marsikdo ustrašil. Ko bi se le spomnila, kako se je to zgodilo.V knjigi Kylie Scott je gotovo eno: poroka z najbolj vročo rok zvezdo na svetu je precej zapletena in divja reč.

dan, spoznala rock zvezdnika Davida Ferris ter naslednje jutro ugotovila, da sta se poročila. Knjižne novosti avgust 2017 - Medobčinska splošna knjižnica Žalec Izjemno pozitiven projekt Mladi upi se letos odvija že osmič. Razpis za vse mlade talente z različnih področij, kot so šport, parašport, umetnost in znanost, se je zaključil 10.

... Strastni kitarist. Rok zvezdniki, knjiga 1.