Spletna punca na turneji

Spletna punca na turneji - Zoe Sugg | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Zoe Sugg
DIMENZIJA
3,48 MB
IME DATOTEKE
Spletna punca na turneji.pdf
ISBN
9501990163384

OPIS

Pennyjina prtljaga je pripravljena.Ko Noah Penny povabi na evropsko glasbeno turnejo, Penny komaj čaka, da bo s svojim fantom, božanskim rokerjem, skupaj preživljala čas.Toda Noahov urnik je napet, njegovi prijatelji iz benda je niso nič kaj veseli in Penny dobiva grozilna sporočila ljubosumnih oboževalk ter se začne spraševati, ali je življenje na turneji sploh primerno zanjo.Pogreša družino, najboljšega prijatelja Elliota … in svoj blog Spletna punca.Bo Penny uspelo najti ravnovesje med življenjem in ljubeznijo na turneji, ali pa bo izgubila vse v iskanju popolnega poletja?Nadaljevanje prodajne uspešnice Spletna punca.Zoe Sugg, znana kot Zoella, piše zgodbe že od malega. Njenim blogom in vlogom o lepoti, modi in življenjskem slogu sledi na milijone ljudi, njen kanal na youtubu pa ima več milijonov naročnikov.

razred Šolsko leto 2020/2021 proza: applegate, k.: pot do bogov beauvais, c.: #3špehbombe bodker, c.: silas Tesa. Knjižni napovednik.

Po najstniških uspešnicah Spletna punca in Spletna punca na turneji je tu tretji roman Zoe Sugg, na internetu zaradi njenega kanala YouTube ter bloga o lepoti in stilu bolj znane pod imenom Zoella. Prikupna mladenka nas s svojim razigrano mladostnim stilom pisanja znova potegne v vznemirljivo živ ljenje sedemnajstletne blogerke Penny, ki je po viharnih ljubezenskih ... II Spletna punca na turneji-Zoe Sugg Prevzem možen na Vrhniki/Ljubljani lahko pa je tudi To je nadaljevanje knjige Spletna punca.

POVEZANE KNJIGE