Najmlajša vnukinja častitljivega I Čaa

Najmlajša vnukinja častitljivega I Čaa - Alma M. Karlin | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Alma M. Karlin
DIMENZIJA
4,24 MB
IME DATOTEKE
Najmlajša vnukinja častitljivega I Čaa.pdf
ISBN
9193480996119

OPIS

Prva knjiga iz serije Z Almo v svetNajmlajša vnukinja častitljivega I Čaa vas bo kot prvo delo v seriji Z Almo v svet navdušilo z neverjetno živahno, duhovito in hudomušno zgodbo o skorajda tragični zadregi kitajske družine brez moških potomcev z začetka 20. stoletja, iz časov, ko ženske naj ne bi imele talentov in preveč soli v glavi …

Redna cena: 12,90 € ... Najmlajša vnukinja častitljivega I Čaa vas bo kot prvo delo v seriji Z Almo v svet navdušilo z neverjetno živahno, duhovito in hudomušno zgodbo o skorajda tragični zadregi kitajske družine brez moških potomcev z začetka 20. 9/2018 Alma M. Karlin,., Najmlajša vnukinja častitljivega ICa«, 1948, 2016 Naslovni literarni likje Najmlajša vnukinja častitljivega 1 Čaa, s pravim imenom Ko eai, kar se eksplicitno povezuje z modelom ljudske pravljice, kjer je najmlajši lik nosilec napredka. Prevod dela: I Chaos jüngstes Enkelkind : eine Kurzgeschichte aus China.

zoom. Matematične pustolovščine: Votlina z zakladom. Program Jerneja Jezernik, prevajalka in založnica: predstavitev knjižne serije Z Almo v svet Mateja Ajdnik Korošec, prevajalka: odlomek iz Almine avtobiografije Sama Polona Vetrih, igralka: odlomek iz monodrame Alma avtorice Uršule Cetinski Anica Milanović, Ljubiteljsko gledališče Teharje Celje: odlomek iz Almine novele Najmlajša vnukinja častitljivega I Čaa Pravljica Najmlajša vnukinja častitljivega I Čaa.

POVEZANE KNJIGE