Najlepše božično darilo

Najlepše božično darilo - Grace Burrowes | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Grace Burrowes
DIMENZIJA
5,6 MB
IME DATOTEKE
Najlepše božično darilo.pdf
ISBN
8831513902354

OPIS

Da bi se lady Joan Flynn izognila velikemu škandalu, s katerim bi povsem osramotila svojo družino, se še pred božičnimi prazniki zateče na posest svojih sorodnikov v škotsko Višavje.Med potjo na vlaku naleti na lastnika predilnic Danteja Hartwella, ki ji ponudi dobro kupčijo: v zameno za preboj v aristokratske kroge in med morebitne vlagatelje v njegove posle se bo, da bi mlada dama prekrila morebitni škandal, poročil s čedno Joan.Toda ali se bo ta lahko na tak način vendarle izognila sencam preteklosti, ki ji onemogočajo srečno življenje? Bo Joan za božič naposled le dobila tisto, kar si neizmerno želi?Čustveno branje, prepleteno s humorjem in iskrivimi ljubezenskimi opisi, vabi, da odkrijete, ali božični čudeži še obstajajo!

Med tem ko si je pripravljal božično večerjo je skozi okno opazoval sosedovo družino, bili so srečni. On pa otožen in sam.

Tradicija božičnega obdarovanja se je zares začela šele v času kraljice Viktorije. Pred tem so bila darila le privilegij višjih razredov, v 19.

POVEZANE KNJIGE