Medvedek in zvezdno nebo

Medvedek in zvezdno nebo - Melanie Joyce | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Melanie Joyce
DIMENZIJA
4,50 MB
IME DATOTEKE
Medvedek in zvezdno nebo.pdf
ISBN
5376919025075

OPIS

Znočilo se je in medvedek je zaspan. A še preden zleze v posteljo, se zazre skozi okno v prelepo, z mesečino obsijano pokrajino, in z zanimanjem opazuje, kako se živali odpravljajo spat. Kmalu ga premaga utrujenost in sladko zaspi v toplem očkovem naročju.Čarobna pravljica za skupno branje in cartanje pred spanjem.

Preden se medvedek odpravi spat, se zazre skozi okno, kjer se pod zvezdnatim nebom v svoja gnezda, domove, luknje, hleve in ... Plišasta igrača Zvezdica s projektorjom, od znamke ZOPA, na temnem stropu ustvarja zvezdno nebo. Če tudi zvezdnato nebo ni dovolj za mirno spanje, bo zvezdica otrokom zapela pomirjujoče melodije.

Ko spokojno opazuje svoje utrujene prijatelje, tudi njega premaga spanec v očkovem naročju. Zvezdno nebo - emajliran lonček. ...

POVEZANE KNJIGE