Zlato

Zlato - Chris Cleave | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Chris Cleave
DIMENZIJA
5,99 MB
IME DATOTEKE
Zlato.pdf
ISBN
7735028987347

OPIS

Kate in njena najboljša prijateljica ter hkrati največja tekmica Zoe sta vrhunski športnici, ki si želita osvojiti olimpijsko zlato v dirkališčnem kolesarstvu. Na poti do tja s silovito voljo in odločnostjo presegata meje telesne in čustvene zdržljivosti. Toda to ni edina bolečina, s katero se spopadata. Sophie, Katina osemletna hči, se bojuje z levkemijo – skrbeti za bolnega otroka pa je olimpijada starševstva …Zlato je zgodba o tem, kaj nas žene k uspehu – in kaj smo zanj pripravljeni žrtvovati. Zgodba o odrekanju, ki to hkrati ni. In zgodba o tem, kaj je v življenju zares pomembno.Angleški pisatelj Chris Cleave (1973) je po izobrazbi psiholog. Prepričan je, da se ljudje z leti razvijamo in rastemo, in enako se razvijajo in rastejo tudi liki v njegovih romanih. Razmere se lahko v trenutku spremenijo, ljudje pa se na to odzivamo vsak po svoje. V slovenščino je preveden tudi njegov roman Druga roka.

Ko se odločate za nakup naložbenega zlata, predlagamo, da vedno izberete zlato čistine 999,9/1000. Spoštovani, Veseli nas, da ponovno odpiramo nekaj naših prodajnih mest. Za Vas odpiramo naslednje prodajalne: Ljubljana - Wolfova ulica 4 pon - pet 10.00-17.00, sob 9.00-13.00 Primer: Če imate danes 10.000€ za nakup plemenitih kovin in razmišljate o tem ali bi kupili zlato ali srebro, je pred vašo dokončno odločitvijo najboljše pogledati sledeči izračun, ki vam bo zagotovo prinesel višji dobiček..

velikost strani: zlato predstavlja investicijo, ki je odporna proti krizam pri nakupu in prodaji naložbenega zlata so tako fizične kot tudi pravne osebe, oproščene plačila davka na dodano vrednost fizične osebe so oproščene tudi plačila davka na kapitalski dobiček Norveška ekipa je zanesljivo osvojila zlato štafetno medaljo na svetovnem prvenstvu v biatlonu na Pokljuki. Norvežani so na 4x7,5 km s časom 1:12:27,4 in osmimi popravami za 33,1 sekunde premagali Švede (7), tretji so bili Rusi (+ 50,9; 5).

POVEZANE KNJIGE