Zdrave in zdravilne vode Slovenije

Zdrave in zdravilne vode Slovenije - Primož Hieng | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Primož Hieng
DIMENZIJA
11,65 MB
IME DATOTEKE
Zdrave in zdravilne vode Slovenije.pdf
ISBN
4328289352086

OPIS

Skoraj nemogoče je ugotoviti, kdaj je človek za pitje in posledično tudi za zdravljenje začel uporabljati vodne vire. Sodeč po določenih pisnih virih, lahko sklepamo, da je naš prednik vedno iskal pitno vodo, ki je privrela na dan iz številnih vrelcev ali izvirov. Na območju današnje Slovenije je nešteto vodnih virov, ki se upravičeno ponašajo s kakovostjo in predvsem starostjo. To dokazujejo številni ljudje, ki redno prihajajo k takim virom, kjer si vodo natočijo za domov.

... Na območju današnje Slovenije je nešteto vodnih virov, ki se upravičeno ponašajo s kakovostjo in predvsem starostjo.

Alkalna termalna voda V Termah Dobrna je glavni zdravilni dejavnik alkalna termalna voda s temperaturo ob izviru od okoli 35 do 36,5 stopinj Celzija, ki vsebuje ... Ena prvih vrst pomladne zelenjave že od nekdaj velja za rastlino z izrednimi zdravilnimi učinkovinami, poleg tega pa pri moških dokazano izboljšuje tudi spolno moč. Zaradi vse bolj stresnega življenja, premalo gibanja in slabe prehrane ima čedalje več ljudi težave z zdravjem.

POVEZANE KNJIGE