Usodne sanje

Usodne sanje - Kristin Harmel | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Kristin Harmel
DIMENZIJA
8,13 MB
IME DATOTEKE
Usodne sanje.pdf
ISBN
1574937595576

OPIS

Kate Waithman ni pričakovala, da bo po moževi nenadni smrti našla še eno ljubezen svojega življenja. Toda dvajset let po tragičnem dogodku načrtuje drugi sprehod do oltarja s povsem prijetnim človekom. Zakaj torej ni bolj navdušena?Sprva pomanjkanje spanja pripiše stresu. Ko pa v sanjah ponovno srečuje Patricka, pokojnega moža, se začne spraševati, ali je res pripravljena na novi korak. Ji skuša Patrick kaj povedati? Med mučnim vijuganjem med sanjami in resničnostjo mora Kate razvozlati moževo skrito sporočilo. Pot jo vodi na tečaj znakovnega jezika in v svet newyorškega rejniškega sistema. Tam jo življenje nagradi, kot si niti zamisliti ni mogla.Avtorica mednarodne uspešnice Dokler bodo zvezde na nebu, ki so jo v reviji Marie Claire izbrali za eno najboljših knjig poletja 2012, je postregla z očarljivim romanom, v katerem opisuje, kako preboleti preteklost, ko nas spomini še vedno držijo v primežu.

K akršnikoli so vaši načrti in cilji, se vam zdijo preveč oddaljeni, za njihovo uresničitev pa se bo potrebno potruditi in porabiti veliko volje in energije - saj veste: brez nič ni nič. Bodite pozorni, k čemu plezate! Usodne sanje: Prevod dela: The life intended.

Harmel se glasbeni terapevtki Kate po tragični smrti ljubljenega moža življenje sesuje na koščke. Kljub spodbudam in... Kirsten Harmel: USODNE SANJE.

POVEZANE KNJIGE