Slovensko-angleški slikovni slovar

Slovensko-angleški slikovni slovar - Barbara Majcenovič Kline | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Barbara Majcenovič Kline
DIMENZIJA
5,34 MB
IME DATOTEKE
Slovensko-angleški slikovni slovar.pdf
ISBN
9018795124504

OPIS

Mali angleško-slovenski in slovensko-angleški slovar English-Slovenian & Slovenian-English Pocket Dictionary: Nepogrešljiv priročnik za vse, ki potrebujejo zanesljive in sodobne prevodne ustreznice za oba jezika. Priročni slovensko-angleški slovar je urejen po abecednem redu. Vsebuje izraze, ki se nanašajo na plezalno in drugo gorniško opremo, posamezne dele smučarske opreme, vrste vrvi in vozlov ter izraze za delo z njimi, povelja pri plezanju, orientacijo, topografijo, kartografi- Oxford - Slovensko-Angleški slikovni slovar za otroke .

Španščina. Priročnik za konverzacijo s slovarjem in ... Artikel Pristisni na modro piko in poslušaj Z zvočnim slovarjem bo otrok naredil prve korake v svet angleščine predvsem pa se tako že najzgodnejšem otroštvu srečal s pravo angleško izgovarjavo okvir vstavite enega izmed kartonov pritisnete gumb Go ter nato še poleg fotografije zaslišali boste kako izgovorijo besede ob sliki Prevedel Andrej Gogala Barvne 10 plastificiranih (19 5 x 19 ... Angleško-slovenski in slovensko-angleški spretni slovar.

POVEZANE KNJIGE