Poglej me v srce

Poglej me v srce - Nicholas Sparks | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Nicholas Sparks
DIMENZIJA
8,93 MB
IME DATOTEKE
Poglej me v srce.pdf
ISBN
4691419828587

OPIS

Colin Hancock se trudi, da ne bi zapravil druge priložnosti, ki jo je dobil. Obdobje nasilja in slabih odločitev je pustil za sabo, zaporna kazen pa mu še vedno grozi, toda odločen je, da ne skrene več s prave poti.Maria Sanchez, prizadevna hči mehiških priseljencev, je podoba klasične zgodbe o uspehu. Temnolasa lepotica z diplomo iz prava in s službo v ugledni odvetniški pisarni ima na prvi pogled brezhibno kariero. Toda za sabo ima pretresljivo izkušnjo, zaradi katere se je bila primorana vrniti v domači kraj.Naključno srečanje na cesti neke deževne noči spremeni tok tako Colinovega kot Marijinega življenja. Ko ljubezen nepričakovano udari mednju, si dovolita zamišljati, kakšna bi lahko bila njuna skupna prihodnost … dokler se ne začnejo pojavljati grozeči opomini na dogodke iz Marijine preteklosti.Roman Poglej me v srce prekipeva od čustev in nas opominja, da se ljubezen včasih skuje v najtežjih časih … in da tistih ljudi, ki nas vidijo take, kot smo v resnici, ni vedno lahko prepoznati.

Pa, da […] Samo Ljubezen Lyrics: Srce veliko kakor svet / Nasmeh in iskrica v očeh / In beseda poznaš jo tudi ti / V življenju mnogo je poti / Ne išči sreče kjer je ni / Le poslušaj kar srce ti govori ... Daj, poglej me v oči, daj, zaglej se vame ti in naj nocoj srce se ti odpre, saj neskončno ljubim te, tvoj pogled najlepši je, vzemi k sebi me in dal ti bom vse. Daj, poglej me v oči, in se mi nasmehni ti, daj, nocoj poljubi me sladko, pridi zdaj, ker čakam te, moj objem želi si te in naj nocoj srce se ti odpre.

Za Colinom Hancockom je burna in nasilna mladost, ki so ji pot tlakovali pretepi, terapevti in na koncu pogojna zaporna kazen, zaradi česar je odločen, da je zdaj čas za ... Roman Poglej me v srce prekipeva od čustev in nas opominja, da se ljubezen včasih skuje v najtežjih časih … in da tistih ljudi, ki nas vidijo take, kot smo v resnici, ni vedno lahko prepoznati.  Poglej me v srce (See Me) knjiga avtorja/ice Nicholas Sparks.

POVEZANE KNJIGE