Pobesnela igra

Pobesnela igra - Sebastian Fitzek | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sebastian Fitzek
DIMENZIJA
9,30 MB
IME DATOTEKE
Pobesnela igra.pdf
ISBN
1556468838922

OPIS

Ta dan bi moral biti njen zadnji. Kriminalistična psihologinja Ira Samin skrbno pripravi svoj samomor, saj smrt hčerke preveč bremeni njeno vest. Toda potem jo pokličejo na radijsko postajo, kjer se odvija surova drama s talci: neki psihopat med oddajo v živo kliče naključne ljudi. Če se ne oglasijo z določenim geslom, ustreli talca. Moški zahteva, naj v studio pripeljejo njegovo zaročenko. Vendar je ta mrtva. Ira začne z navidezno brezupnimi pogajanji, ki jih poslušajo milijoni ljudi …Fantastična psihološka srhljivka je drugi kriminalni roman nemškega pisatelja Sebastiana Fitzeka, ki je prodal več kot 8 milijonov knjig, njegova dela pa so prevedena v več kot 25 jezikov.

foto: Pritnscreen Pobesnela profesorica je malo drugačna od ostalih sob. Profesorica Radmila je namreč precej raztresena in ima pol stvari porazgubljenih po kabinetu pol pa po učilnici, zato igra poteka v ekipah in dveh prostorih.

Porodica devojčice koja igra Daru preživela PAKAO u stvarnosti KOŽA I STO ZA RULET! U ovom izdanju Milicu Todorović još niste videli, zavrteće vam se u glavi! Većina nije znala da je glumac Vladan Savić, koga gledamo kao Ivana Ožegovića u seriji "Igra sudbine", tekstopisac. On je napisao jedan od najvećih hitova u domaćoj muzici a to je pesma "Opa, opa" koju je pevao legendarni Luis.

POVEZANE KNJIGE