Pikantno pecivo

Pikantno pecivo - Gudrun Gaigg, Ute Gaigg | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Gudrun Gaigg, Ute Gaigg
DIMENZIJA
11,27 MB
IME DATOTEKE
Pikantno pecivo.pdf
ISBN
5630329196329

OPIS

Kaj ne sme manjkati na nobeni zabavi? Kaj naredi večer ob televiziji, športnem navijanju, ob kartanju še prijetnejši? Hrustljavi prigrizki seveda! Doma narejene stvari so čedalje bolj priljubljene, in to velja tudi za čips, grisine, krekerje. Med več kot petdesetimi recepti v knjigi boste lahko pripravili: prestice, kuminove palčke, koruzne krekerje, fino sirovo pecivo, fižolove pogačice, profiterole, empanade, grisine, pirine krekerje, sirove polžke, svederce s slanino, čapate in še druge hrustljave dobrote.

Ko je pasulj že v krožniku, lahko dodamo še žličko kisa, ki se odlično prilega tej jedi. Namesto dimljenih klobas lahko uporabimo prekajena rebra ali vratovino. PIKANTNO PECIVO IN OMAKE,PRELIVI IN NAMAZI.

avgust 2009 št. ogledov: 5248 Med več kot petdesetimi recepti v knjigi PIKANTNO PECIVO boste lahko izbirali in pripravili okusne prestice, kuminove palčke, koruzne krekerje, fino sirovo pecivo, fižolove pogačice, profiterole, empanade, grisine, pirine krekerje, sirove polžke, svederce s slanino, čapate ter druge hrustljave dobrote.

POVEZANE KNJIGE