Naučimo se risati

Naučimo se risati - Rosa Maria Curto | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Rosa Maria Curto
DIMENZIJA
7,10 MB
IME DATOTEKE
Naučimo se risati.pdf
ISBN
7754047253675

OPIS

Učenje risanja je lažje in zabavnejše, kot si mislimo, še posebej če sledimo osnovnim napotkom, ki so zbrani v tej knjigi. Tako hitro ugotovimo, da lahko vse svoje risarske sposobnosti uresničimo s pomočjo nekaj preprostih geometrijskih likov, saj so vsi primeri v knjigi predstavljeni korak za korakom. Knjiga Naučimo se risati - džungla spodbuja k ustvarjanju predvsem otroke vseh starosti, zagotovo pa je lahko odličen učni pripomoček tudi staršem, vzgojiteljem in učiteljem.

Če boste sledili tem navodilom, boste lahko narisali na enostaven način različne živali, rože, grad, naučili se boste risati perspektivo. Naučimo se risati poštnina nad 50€ brezplačna. Kako enostavno narisati 63 živali? V knjigici je na enostaven način prikazano, kako narisati kar 63 živali: pikapolonico, medveda, jelena, miško, raka, kita, čebelo, ovco, prašička, kamelo, petelina ...

Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi). Povej naprej.

POVEZANE KNJIGE