Krik iz teme

Krik iz teme - Erik Axl Sund | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Erik Axl Sund
DIMENZIJA
7,63 MB
IME DATOTEKE
Krik iz teme.pdf
ISBN
2031598189876

OPIS

Preiskava policijske komisarke Jeanette Kihlberg o številnih umorih, ki so se nedavno zgodili v Stockholmu in njegovi okolici, naposled prinese rezultate. Ženski, ki so ju našli mrtvi, sta očitno morilki, ki ju iščejo. Vendar pa s tem vsi zločini še niso pojasnjeni in Jeanette še vedno manjka nekaj delčkov v celotni sestavljanki. Prav tako ni jasno, kako je z umori povezana Victoria Bergman, za katero se je izgubila vsaka sled. Psihologinja Sofia Zetterlund, ki je z Jeanette povezana tako poslovno kot osebno, pa vedno težje sodeluje v preiskavi, saj se znajde na poti odkrivanja same sebe. In ta pot pa jo vodi naravnost v pekel …

Sva vremena su u UTC [ DST ] TEME Ukradeni "Krik" i "Madona" ... Prije deset godina je iz norveške nacionalne galerije bila ukradena jedna od njih.

Gradivo lahko naročite po preko spletnega obrazca: JCR - faktor vpliva serijskih publikacij iz Journal Citation Reports SNIP - faktor vpliva serijskih publikacij iz Source Normalized Impact per Paper SICRIS ‒ informacijski sistem o raziskovalni dejavnosti v Sloveniji ZAL/ISBN - slovenski založniki Novo iskanje Zgodovina pri iskanju. Rezultati zadnjega iskanja Krik iz teme M.

POVEZANE KNJIGE