Babica vas pozdravlja in se opravičuje

Babica vas pozdravlja in se opravičuje - Fredrik Backman | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Fredrik Backman
DIMENZIJA
4,45 MB
IME DATOTEKE
Babica vas pozdravlja in se opravičuje.pdf
ISBN
9711173074501

OPIS

Sedemletna Elsa je drugačna. Ima bujno domišljijo, ves čas odkriva nove besede v Wikipediji in razume reči, ki jih njeni starši ne. Elsa ima sedeminsedemdesetletno babico, za katero pravijo, da je nora. Rada stoji na balkono in s pištolo za paintball strelja moške, ki bi se radi pogovarjali o Jezusu. Prav tako je Elsina najboljša in edina prijateljica. Ponoči se skupaj zatekata v kraljestvo babičinih pravljic, kjer so vsi drugačni in kjer od tebe nihče ne pričakuje, da boš normalen.

Datum izida 2017-01-22. Založba Mladinska knjiga Založba.

Find items in libraries near you ... Babica vas pozdravlja in se opravičuje; Fredrik Backman Zvrst: družbeni romani; Jezik: slovenski; Ciljna skupina: odrasli; Leto izida: 2016; Založba: Mladinska knjiga, Ljubljana; Fizični opis: 428 str., 21 cm Babica vas pozdravlja in se opravičuje (My Grandmother Asked Me to Tell You She's Sorry) knjiga avtorja/ice Fredrik Backman. Dobiš jo na Book Depository.

POVEZANE KNJIGE