Aleja Viktorja Bubnja

Aleja Viktorja Bubnja - Teofil Pančić | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Teofil Pančić
DIMENZIJA
11,65 MB
IME DATOTEKE
Aleja Viktorja Bubnja.pdf
ISBN
4651561457393

OPIS

Verjetno bo marsikateri bralec knjigi Aleja Viktorja Bubnja pripisal podnaslov »potopis jugonostalgika, balkanskega vandrovca«. Drugi bodo rekli, da gre za zgodbe generacije pred in med razpadom države ter po njem.Za tretje bodo prevladali tema tujstva in izguba oziroma iskanje kakršnekoli družinske, nacionalne in osebne identitete. Predvsem pa bo bralca prepričal Pančićev upor proti človeški neumnosti, ki se na trenutke priplazi iz njegove vseprežemajočehimne človečnosti, ki jo odločno brani pred nasiljem političnih idej in vsakovrstnih ideologij.

Morda je nekoliko nostalgična, ampak temu se besedila, ki temeljijo na avtorjevih spominih, le ne morejo v celoti izogniti in za kaj takšnega niti ni pametnega razloga. Aleja Viktorja Bubnja srbskega pisatelja in kolumnista Teofila Pančića je predvsem. Aleja Viktorja Bubnja Teofil Pančić Verjetno bo marsikateri bralec knjigi Aleja Viktorja Bubnja pripisal podnaslov »potopis jugonostalgika, balkanskega vandrovca«.

Uporabniško ime je sestavljeno iz dveh delov, ki ju vpišete skupaj brez presledkov: 1. akronim vaše knjižnice in Prijava na e-novice.

POVEZANE KNJIGE