Zviti nakit

Zviti nakit - Gayle Bird | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Gayle Bird
DIMENZIJA
7,12 MB
IME DATOTEKE
Zviti nakit.pdf
ISBN
1684591786328

OPIS

Si želite ustvariti čisto svoj kos nakita, pa se vam to zdi pretežko? Sledite navodilom oblikovalke nakita Gayle Bird in naučili se boste vsega, kar morate vedeti, da bi ustvarili imenitne uhane, prstane, obeske in ogrlice.Predstavljene tehnike so izjemno preproste in razumljivo prikazane, ob 20 lepih izdelkih, ki jih korakoma izdelate, pa boste gotovo dobili navdih tudi za lastne stvaritve. Poskusite, žica vas bo zvito zasvojila!Knjiga vsebuje:• prikaz vseh potrebnih pripomočkov in osnovnih tehnik zvijanja žice,• teoretično poglavje o barvah in oblikovanju nakita,• natančna navodila za izdelavo 20 kosov nakita, od uhanov do ogrlic.

Različne velikosti. Cena velja za par. PRIROČNIKI ZA USTVARJANJE IN ROČNA DELA - 60 % popusta! Popust se obračuna, ko izbrani priročnik dodate v košarico.

Najbolje prodajano iz oddelka Poglej ve ... Otkrijte najnovije trendove za žensku bižuteriju na MANGO. Izaberite između ogrlica, naušnica, prstenja i narukvica.

POVEZANE KNJIGE