Zeliščar na sprehodu

Zeliščar na sprehodu - Andreja Papež Kristanc | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Andreja Papež Kristanc
DIMENZIJA
9,37 MB
IME DATOTEKE
Zeliščar na sprehodu.pdf
ISBN
6547436683696

OPIS

Končno bodo lahko prišli na račun vsi slovenski ljubitelji divjih rastlin. V knjigi, v kateri sta praksa in teorija združeni z roko v roki, je predstavljenih 63 najuporabnejših vrst in rodov rastlin, ki jih najdemo v prelepi naravi Slovenije.Spoznamo njihovo zdravilnost, užitnost, prepoznavne znake, morebitna opozorila in preizkusimo čudovite recepte! Knjiga je opremljena s številnimi fotografijami. Vaši sprehodi v naravi bodo dobili novo dimenzijo – z njih se boste vračali z divjo zelenjavo in užitnimi sadeži ter z zdravilnim cvetjem in koreninami. Tudi vrtni pleveli bodo dobili svoje mesto v loncu.Knjiga je primerna tako za začetnike kot za izkušene poznavalce naših divjih rastlin.

bjv Jože Majes, zeliščar: Biba Jamnik Vidic Žlehtnoba ubija ljudi. Nasveti znanega zeliščarja Jožeta Majesa.

... Pred nakupom v spletni trgovini ali pa v samem Centru EKO365, se lahko vedno obrnete na naše svetovalce, ki vam bodo iskreno in podrobno razložili prednosti določenih artiklov in vam s tem olajšali nakup. Spoznajte jih v nedeljo na sprehodu! 20.10.

POVEZANE KNJIGE