Zeleno in varčno

Zeleno in varčno - Nataša Gliha | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Nataša Gliha
DIMENZIJA
3,4 MB
IME DATOTEKE
Zeleno in varčno.pdf
ISBN
3308896773252

OPIS

Vsi si želimo čist in urejen dom, kar pa zahteva kar precej dela, časa in denarja. Kaj, ko bi namesto kopice kemikalij za čiščenje uporabili preproste snovi, ki so poceni, učinkovite in varne? Pred vami je popolna zbirka nasvetov za čist dom, denarni prihranek in čistejše okolje.V njej boste našli napotke za:› čiščenje doma od strehe do kleti s sodo, soljo, kisom, limoninim sokom,› nego perila, oblačil in obutve,› odstranjevanje madežev,› izdelavo detergentov, ki ne škodujejo okolju in zdravju,› izdelavo osnovne osebne nege ter številne preizkušene nasvete naših babic, ki si zaslužijo ostati v spominu in uporabi.Poskrbite za svoje zdravje, okolje in denarnico – zaživite bolj zeleno in varčno!

V njej boste našli napotke za: Podrobnosti artikla iz kataloga Cicikluba. Poskrbite za svoje zdravje okolje in denarnicoUporabite zdravju naravi prijazne ideje čist dom lepoto Kaj ko bi namesto kopice kemikalij čiščenje uporabili preproste snovi ki so poceni učinkovite varne Nekaj nasvetov je avtorica nabrala s poskušanjem z brskanjem po starih knjigah na podstrehi spletu Znanje tu med nami del naše dediščine le ... Za nakup fotovoltaičnih sistemov oziroma sistemov, ki spreminjajo sončno svetlobo v električno energijo, se ljudje odločajo iz različnih razlogov.

Katere so ključne prednosti tovrstnih sistemov? E-priročnik za varčno in »zeleno« gradnjo Za varčen dom Spletni portal MojaObčina.si je v sodelovanju z Elektro Gorenjska Prodaja, ki sofinancira projekt, pripravil e-priročnik Gradnja in obnova z nasveti za bolj zeleno in varčno gradnjo in obnovo hiš ter drugih objektov. Kaj, ko bi namesto kemikalij za čiščenje uporabili preproste snovi, ki so poceni, učinkovite in varne? Nova knjiga "Zeleno in varčno", ki je izšla marca 2016, je popolna zbirka nasvetov za čist dom, denarni prihranek in čistejše okolje. V Knjižnici Domžale je v ponedeljek, 5.

POVEZANE KNJIGE