Prekletstvo titanov

Prekletstvo titanov - Rick Riordan | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Rick Riordan
DIMENZIJA
8,49 MB
IME DATOTEKE
Prekletstvo titanov.pdf
ISBN
4913460036977

OPIS

Ne bojuješ se vsak dan z nekom, ki je pol lev in pol človek. Ampak še si sin grškega boga, se zgodi tudi kaj takega. In zdaj je moja prijateljica Annabeth pogrešana, boginja je v okovih in le pet junakov se lahko pridruži nalogi, da bodo premagali pošast, ki bo prinesla sodni dan. Oh, in še nekaj. Orakelj je prerokoval, da ne bomo vsi preživeli ...

Ko jim Orakelj napove, da ne bodo vsi preživeli, mora druščina stopiti skupaj v boji proti sodnemu dnevu. Rick Riordan: serija Percy Jackson in Olimpijci (Tat strele, Prekletstvo titanov, Morje pošasti, Bitka v Labirintu, Poslednji Olimpijec) (Morfemplus) Alenka Rot Vrhovec: Poučevanje učencev, katerih prvi jezik ni slovenski (Pedagoška fakulteta Lj) Na sejmu sem si nakupila kar nekaj knjig - Prekletstvo titanov, Bitka v labirintu in Zgodbe za lahko noč za uporniške punce. (Tjaša, 8.

jasmina16: 2. dela od Mesta kosti ( mesto pepela) verjetno ne bojo nardil, ker pride januarja ven serija kronike podzemlja z novimi ... Percy Jackson in Olimpijci.

POVEZANE KNJIGE