Kako naj povem?

Kako naj povem? - Smiljan Trobiš | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Smiljan Trobiš
DIMENZIJA
10,36 MB
IME DATOTEKE
Kako naj povem?.pdf
ISBN
3051021330861

OPIS

Poezija izhaja iz globoke notranje potrebe, da bi se izpovedali in da bi povedali, kaj nam leži na srcu ter prenesli na papir. Ko kdo v pogovoru reče: Kako naj povem ..., hoče povedati nekaj, kar je pravzaprav neizrekljivo, kar čuti samo on in kar bi rad delil z drugimi. Poezija ima neštete svobodne možnosti zražanja; če hočemo izpovedati sebe, je list papirja neskončna svoboda.

Gotovo poezija izhaja iz globoke notranje potrebe, da bi se izpovedali in da bi povedali, kaj nam leži na srcu, prenesli na papir in se tako izrazili. Ko kdo v pogovoru reče: Kako naj povem …, hoče povedati nekaj, kar je pravzaprav n… Kako naj povem? Vprašanja na tosemjaz.net.

Potem je začel užaljeno napadati, da zakaj mu pa na zmenku nisem direkt povedala, da mi ni všeč. Kaj naj rečem, predebel si (na sliki je bil vsaj 20 kg lažji), preveč nakladaš, nimaš smisla za humor, grem domov. Kako naj mu povem, kaj čutim do njega? »Rada bi, da mi kdo odgovori na vprašanje: ‚Kdo naj bi prvi povedal, da je zaljubljen - moški ali ženska?'« (Marjeta)* SREČALA si ga pred nedavnim oziroma ga morda poznaš že nekaj časa - in rada bi, da bi ti bil več kot le prijatelj.

POVEZANE KNJIGE