Usliši me

Usliši me - Julie Kenner | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Julie Kenner
DIMENZIJA
7,45 MB
IME DATOTEKE
Usliši me.pdf
ISBN
9193623399290

OPIS

Vse je imela pod nadzorom. Samo njune ljubezni ne. Nadaljevanje vroče trilogije Stark.Čeprav sta ledena kraljica Sylvia Brooks, poslovna sekretarka Damiena Starka, in karizmatični Jackson Steele povezana, je pred njima huda preizkušnja. Človek, ki pozna njuno temno preteklost, grozi z razkritjem. Sylvijino in Jakcsonovo sodelovanje je zato ogroženo, na nitki pa visi tudi njuno razmerje. Tudi zato, ker za nekatere njegove skrivnosti ne ve niti ona … Bosta zmogla premagati ovire?J. Kenner je izdala že več kot 40 romanov, novel in kratkih zgodb pod različnimi imeni in v različnih žanrih. Za svoje delo je bila večkrat nagrajena. Svetovna uspešnica trilogija Stark, ki je očarala tudi slovenske bralce, je izšla v več kot 20 državah in se uvrstili na sam vrh najbolje prodajanih knjig.

Samo njune ljubezni ne. Nadaljevanje vroče trilogije Stark International.

Veter in ptice bom prosila, naj mi zapojejo zate najlepšo hvalnico. Ujela bom v srce glasove čudežne, odnesem jih v dar ljubezen na oltar: naj vedno bo do mene milostna, uslišati prevod v slovarju slovenščina - angleščina na Glosbe, online slovar, brezplačno.

POVEZANE KNJIGE