Temina

Temina - Gillian Flynn | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Gillian Flynn
DIMENZIJA
6,27 MB
IME DATOTEKE
Temina.pdf
ISBN
7772481700824

OPIS

Imela je sedem let, ko se je začelo streljanje. Ko je zbežala v mrzlo noč in se skrila. Ko so ji ubili mamo in obe sestri. Ko je njeno pričanje spravilo brata za zapahe. Petindvajset let pozneje je Libby Day zagrenjena, osamljena ženska na robu preživetja. A ko se pojavijo ljudje, ki dvomijo o bratovi krivdi, se mora Libby znova soočiti s preteklostjo: kaj je v resnici videla tisto usodno noč?Ameriška pisateljica Gillian Flynn je s svojimi psihološkimi trilerji začrtala nove smernice kriminalnega žanra. Po megauspešnici Ni je več in prvencu Ostrina je pred vami kriminalka Temina (2009), ki je bila v Veliki Britaniji nominirana za triler leta in osvojila nagrado črno pero za najboljšo grozljivko. Po njej so posneli tudi film s Charlize Theron.

Od tedaj se ni uspela postaviti na noge, dneve preživlja cinična, zagrenjena in nezaupljiva, odvisna od prispevkov dobrotnikov, ki jih je ganila njena usoda. Članki z oznako nordijska temina. prvi mesec samo 1 eur.

0.0. Poglej komentarje (0) Dodaj v seznam želja Odstrani s seznama želja.

POVEZANE KNJIGE