Pravljice na gumbke

Pravljice na gumbke - Marika Mihelčič | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Marika Mihelčič
DIMENZIJA
5,56 MB
IME DATOTEKE
Pravljice na gumbke.pdf
ISBN
3326986462032

OPIS

Takole prihajajo pravljice med otroke, napisane samo zanje! Da jih razvedrijo, umirijo, potolažijo, pobožajo, jim popihajo boleče koleno ali jih popeljejo v čudežno deželo.Prihajajo z vetrčki, oblački, dežnimi kapljicami, sončnimi žarki, tudi s kakšnim avtomobilčkom. Spremljajo jih živali, majhne in velike. Potujejo čez travnike in igrišča, skozi parke in gozdove, nad strehami hiš, vse do morja. Ustavijo se šele ob postelji in vsakega otroka, ki ne more zaspati, zazibljejo v sanje …

Junakinja pravljice je vsekakor hči Veronika, ki se na neki način spoprime z revščino in ... Metla Pometačka / Marika Mihelčič ; ilustrirala Andreja Gregorič. - Ljubljana : AX, 2013.

V ta namen na šoli pripravljamo druženja s kulturniki, z gospodarstvenik... Pravljice na gumbke Neæna knjiga pravljic je ena tistih ljubih knjig, ki jo poloæiπ pod blazino, ko si za posluπanje pravljic æe preveË zaspan - zato, da se bodo presmuknile v sanje. V njej je 31 krajπih prav-ljic Marinke MihelËiË, a ker se tudi uvod bere kot pravljica, jih je 32.

POVEZANE KNJIGE