Toplo priporočam

Toplo priporočam - Darja Končarevič | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Darja Končarevič
DIMENZIJA
8,20 MB
IME DATOTEKE
Toplo priporočam.pdf
ISBN
1598537267160

OPIS

Prva knjiga ljubljanske Bazilike je povabilo k enostavni, malo drugačni kuhinji. Takšni, kot jo postrežejo v Baziliki in kot jo jedo pri Darji doma. Na 304 straneh boste našli 79 finih receptov in sočnih fotografij.Sestavine so z vrta ali s potovanj, vselej premišljeno pripravljene in sproščeno postrežene. Knjiga je zasnovana za ves dan, za vsakršne priložnosti. Tukaj so jutranji mufini, granole pa celodnevne uspešnice, kot so slastne pite in dobrodejne župce, ter druge odlične ideje za lahkotno kosilo ali spontano večerjo s prijatelji.Toplo priporočam navdihuje, zna pohiteti in si vzeti čas – za uživanje ob hrani in klepetu.

Pred kratkim pa je izdala še knjigo receptov Toplo priporočam, iz katere z vami deli recept. Kje je dobila navdih zanj, lahko le ugibate, potovanja so namreč tista, ki ji dajo polno idej in zamisli. Prva knjiga ljubljanske Bazilike je povabilo k enostavni, malo drugačni kuhinji.

"Ekipa Prostornina me je navdušila z veliko mero profesionalnosti, prijaznostjo in nasveti, ki so prostor v katerem živim naredili dom." Vsem športnikom in rekreativcem toplo priporočam zaradi svojih izkušenj, da v primeru poškodbe obiščejo fizioterapevtski center ALTHEA®, kjer bodo enako kot jaz deležni vrhunskih terapij. Jakov Fak.

POVEZANE KNJIGE