Smeh je pol zdravja 4

Smeh je pol zdravja 4 Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
9,77 MB
IME DATOTEKE
Smeh je pol zdravja 4.pdf
ISBN
7510689604482

OPIS

Šale, anekdote in zabavne domislice dr. Janeza Grila so še vedno priljubljena stalnica na zadnji strani tednika Družina. Najnovejše so zbrane v že četrti knjižni izdaji.

Hitro je izgubila moža. Vsi so zelo dobrovoljni in na koncu vadbe vedno sledi nekaj vicev, kajti - smeh je pol zdravja! Potem pa za tiste, ki utegnejo, še klepet ob kavici. Srce aktivnosti je gospa Ema Perkovič.So tudi zelo gostoljubni, z njimi telovadimo tudi turisti in med njimi je petletni Bine iz Ljubljane, ki z babico občasno prihaja v Piran. Smeh je pol zdravja.

Ljudje, ki se več smejijo, se lažje spoprijemajo s stresnimi situacijami in manj obolevajo za boleznimi, ki so povezane s stresom." Smeh je res pol zdravja. Za trenutek pozabite na koronavirus in druge skrbi - raje se od srca nasmejte, tudi to vam bo dvignilo odpornost.

POVEZANE KNJIGE