Ronaldo

Ronaldo - Yvette Žoltowska-Darska | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Yvette Žoltowska-Darska
DIMENZIJA
3,5 MB
IME DATOTEKE
Ronaldo.pdf
ISBN
2494573289612

OPIS

Ko je bil star osem let, je moštvo, za katero je igral, izgubilo vsako tekmo. Pri dvanajstih je zapustil družino in odšel živet v internat v Lizbono. Pri petnajstih so mu zdravniki odkrili bolezen srca, zaradi katere bi lahko bil prisiljen prenehati igrati nogomet. Pri štiriindvajsetih je postal … najbolje plačani nogometaš vseh časov!Ronaldo govori o neomajni volji in odločnosti na poti do vrha. O izjemni nadarjenosti, o tem, kaj se da doseči s sanjami in trdim delom. Konec koncev pa tudi o nogometu, za katerega je treba veliko žrtvovati.Cristiano Ronaldo. Nogometaš, ki nikogar ne pusti ravnodušnega. To je njegova zgodba.Yvette Žoltowska-Darska obožuje nogomet, fotografijo in Toskano. Je tudi mama desetletnega fanta. Zaradi sinove ljubezni do nogometa se je domislila, da bi napisala knjige za otroke o njihovih nogometnih vzornikih. Prva knjiga, Messi: mali deček, ki je postal velik nogometni junak, je dosegla velik mednarodni uspeh.

... 17.9m Followers, 1,103 Following, 1,231 Posts - See Instagram photos and videos from Ronaldo (@ronaldo) Ronaldo's rival Lionel Messi has scored 19 league goals so far this season and is on the brink of passing the 20-goal mark for the 13th consecutive season with Barcelona. Cristiano Ronaldo, Turim. 124,710,601 likes · 3,574,024 talking about this.

PHOTO: Ronaldo offers insight into his latest recovery 3 days ago. Ronaldo can remain at Juventus under one condition 3 days ago.

POVEZANE KNJIGE