Prelomnica

Prelomnica - Vid Šteh | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Vid Šteh
DIMENZIJA
12,36 MB
IME DATOTEKE
Prelomnica.pdf
ISBN
2578270473494

OPIS

Treba je bilo izstopiti iz lika Slovencem tako na kožo pisane »ženske po Cankarju«, ki se razdaja navzven, katere ... Ko se razvpita tektonska prelomnica Svetega Andreja naposled vda in v Kaliforniji sproži potres devete stopnje po Richterjevi lestvici, se pilot reševalnega helikopterja (Dwayne Johnson) in njegova odtujena soproga (Carla Gugino) iz Los Angelesa skupaj odpravita v San Francisco, da bi rešila svojo edino hčer. Prelomnica: Včeraj prvič brez pozitivne osebe. Uredništvo • 10 mesecev.

Pilot reševalnega helikopterja in njegova odtujena soproga iz Los Angelesa se gresta v San Francisco, da bi rešila svojo edino hčer. Ajn Džalut - prelomnica v svetovni zgodovini. KRVOLOČNI vojščaki na konjih so privihrali iz Mongolije in za seboj pustili opustošeno vsako mesto, ki se jim ni hotelo predati.

POVEZANE KNJIGE