Moč hrepenenja

Moč hrepenenja - Nora Roberts | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Nora Roberts
DIMENZIJA
8,50 MB
IME DATOTEKE
Moč hrepenenja.pdf
ISBN
6689518047876

OPIS

Peta knjiga iz sage o družini StanislaskiFrederica Kimball že od malega ve, da je Nick LeBeck pravi moški zanjo. A Nick nanjo gleda le kot na svojo mlajšo sestrično. Ko se Freddie iz prijetne in očarljive deklice na lepem spremeni v privlačno in uglajeno mlado žensko, se ji zdi, da je po njem dovolj dolgo hrepenela, zato vzame stvari v svoje roke. Čustva se zdramijo tudi v Nicku, vendar je prepričan, da ni moški, ki bi bil zanjo primeren. Bo moč hrepenenja dovolj, da ga prepriča o nasprotnem?V sagi o družini Stanislaski je šest samostojnih zgodb: Ukročeno srce, Neznana skušnjava, Vrtinec ljubezni, Igra sreče, Moč hrepenenja in Ples usode.

Ko se Freddie iz prijetne in očarljive deklice na lepem spremeni v ... Bachove cvetne esence (Dr. Bach, zdravnik, homeopat)delujejo na čustva.Naravne sestavine, brez stranskih učinkov, tudi za otroke.Boljše počutje in življenje Če čutiš klic Srca za sodelovanje pri projektih »wellnessa«, kjer bi spoznal podobno misleče ljudi, doživel občutek skupnosti in bi želel biti del nečesa, kar bo koristilo tudi naslednjim generacijam in s tem prispeval nekaj dragocenega v mozaik celote, si prisrčno vabljen za izpolnitev hrepenenja Srca, za skupno prizadevanje, da ... Moč hrepenenja : peta knjiga iz sage o družini Stanislaski.

Vaš brskalnik ne podpira JavaScripta ali pa je ta izklopljen. Moč hrepenenja. Avtor: NORA ROBERTS.

POVEZANE KNJIGE