Bitka v labirintu

Bitka v labirintu - Rick Riordan | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Rick Riordan
DIMENZIJA
9,29 MB
IME DATOTEKE
Bitka v labirintu.pdf
ISBN
3318579686357

OPIS

Iskreno, zadnja stvar, ki sem jo hotel storiti, je bilo razstreliti še eno šolo.Kot sin grškega boga sem imel že kar nekaj bližnjih srečanj s smrtjo – zdaj pa hoče moj smrtni sovražnik Luke v naš tabor vdreti skozi skrivni starodavni labirint.Če mu bo uspelo, nas bo napadlo na tisoče krvoželjnih pošasti. Torej na svidenje, sonce, pozdravljena tema, ko se štirje odpravimo v grozljivo podzemlje in še dlje …

Rick Riordan. 12,99 € Primerjaj Primerjaj.

Deli na: Opis Dodatne informacije Mnenja (0) Iskreno, zadnja stvar, ki sem jo hotel storiti, je bilo razstreliti še eno šolo. (Skupen opis za knjigi Prekletstvo titanov in Bitka v labirintu.) Percy Jackson je za Harryjem Potterjem najpopularnejši junak za mlade bralce, ki se radi prepustijo čarobnim pustolov ščinam. Petdelna serija se lahko pohvali z več kot 45 milijoni prodanih izvodov knjig, obstaja še stripovska različica, v kinodvoranah pa smo videli dve ... Bitka v labirintu (I./4.del) Percy Jackson količina Dodaj v košarico ID produkta: 827 Šifra: 9789619386996 Kategorije: Mladinske knjige , Romani , starost 11-14 let , starost 15+ let Bitka v labirintu Podrobnosti knjige.

POVEZANE KNJIGE