Adijo, sladkor

Adijo, sladkor - Sarah Wilson | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sarah Wilson
DIMENZIJA
5,23 MB
IME DATOTEKE
Adijo, sladkor.pdf
ISBN
6935906377557

OPIS

Popoln vodnik za 8-tedenski program razstrupljanja in kuharska knjiga.Shujšala sem in moja koža je postala čista. Ko sem opustila sladkor, se mi je izboljšalo tudi zdravje. Znova sem odkrila dobro počutje, energijo in iskrivost, ki sem jih imela kot otrok. Ne verjamem v diete ali v način prehrane, ki nas ne veseli. Ta program in recepti so zasnovani za trajno dobro počutje.Sarah Wilson je bila zasvojena s sladkorjem in je vsak dan zaužila 25 žličk sladkorja, preden je spoznala, da je to krivec za nihanje razpoloženja in teže, motnje spanca in težave s ščitnico. Vedela je, da mora ukrepati.Kar se je začelo kot poskus, je kmalu postalo način življenja, zatem pa kampanja opozarjanja na nevarnosti, ki jih za zdravje pomeni sladkor.

Za izdelavo popolnega pilinga za ustnice, ki nahrani in oživi ustnice, sta bistveni dve sestavini: sladkor in kokosovo olje. Sladkor omogoča nežen piling, ki pomlajuje ustnice, kokosovo olje pa rehidrira izpostavljeno kožo, ki je pozimi velikokrat izsušena in luskasta.

Meni je takrat prvič v življenju zapasalo sladko, od začudenja sem seveda strokovno proučila ves nabor, ki ga industrija ponuja. Mična - dogajanje iz sveta mode, lepotne novosti, nasveti za zdrav življenjski slog, ideje za dom in uživanje v življenju, ljubezni in odnosih. Adijo, sladkor in bela moka Objavljeno 17. december 2017 08.52 | Posodobljeno 17.

POVEZANE KNJIGE