Umirjenost

Umirjenost - Wilhelm Schmid | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Wilhelm Schmid
DIMENZIJA
4,88 MB
IME DATOTEKE
Umirjenost.pdf
ISBN
1821360708932

OPIS

Umirjenost je koristna v vsakem življenjskem obdobju, še posebej pa pri staranju. Ta knjiga razkriva, kako jo lahko dosežemo v desetih korakih.Več kot eno leto na Spieglovi lestvici najbolje prodajanih knjig!Ta knjiga je poskus odkriti 10 korakov do umirjenosti, o katerih lahko sklepamo na osnovi opazovanja, izkušenj in razmišljanja. Gre za umirjeno umirjenost, ne bahavo, izzivalno (»poglejte, kako sem umirjen«).In gre za to, da umirjenost ne le razglašam, temveč želim skupaj z bralcem ali bralko najti konkretno življenjsko pot, kako jo doseči. Prvi korak na tej poti je pripravljenost razmišljati o obdobjih življenja, saj življenje ni v vsakem obdobju enako, in razviti razumevanje za posebnosti obdobja starosti in staranja, da bi se lahko vanje bolje poglobili.1. Misli o življenjskih obdobjih2. Razumevanje posebnosti obdobja, ko postajamo starejši in stari3. Navade, ki olajšajo življenje4. Uživanje veselja in sreče5. Odnos do bolečin in nesreče6. Dotik, da bi začutili bližino7. Ljubezen in prijateljstvo, ki nas vključita v mrežo8. Razmišljanje, s katerim postanemo vedri in umirjeni9. Odnos do smrti, da bi lahko z njo živeli10. Misli o mogočem življenju po smrti

Posameznik za doseganje predhodne spremembe vedenja potrebuje povečano količino aktivnosti v smislu povečevanja časa, ki ga namenja aktivnosti, zato, da dosega predhodno spremembo razpoloženja (podobno kot zasvojenec z ... Umirjenost. Eckhart Tolle o zavesti Misli o življenju.

Živimo na planetu, ki mu vlada zakon vzroka in posledice: Umirjenost, prvi del trilogije o ne-kemičnih zasvojenostih, govori o tem, kako zasvojenost prepoznati, jo razumeti in poiskati pot iz nje. Zasvojenosti vseh vrst so postale del našega sveta, in kot kaže, bomo morali čedalje bolj računati z njimi.

POVEZANE KNJIGE