Psi pasme grešnega kozla

Psi pasme grešnega kozla - Ross Collins | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ross Collins
DIMENZIJA
4,59 MB
IME DATOTEKE
Psi pasme grešnega kozla.pdf
ISBN
2402854196881

OPIS

Kadarkoli se pojavi čuden smrad, kakec ali luža, zanje prevzameta Norman in Ringo vso odgovornost. Saj sta vendar psa pasme grešnega kozla. In skrajni čas je tudi že, da iz vsega skupaj potegneta tudi kakšno korist ...

triade - 4 knjige (ena izmed njih je lahko knjiga s pesmimi), Edina omembe vredna negativna lastnost te pasme je vztrajnost, katera se včasih prevesi že v trmo. Ti psi znajo namreč z njihovim moledujočim pogledom delati čudeže, zato morate biti vztrajni in ne smete podleči njihovim zahtevam.

SPLOŠEN OPIS PASME Mali italijanski hrt je ena najstarejših pasem hrtov, ki naj bi obstajala že pred 6000 leti. V Evropo je bil prinešen v dobi Feničanov. Psi pasme grešnega kozla Zgodbice FLOWER, Miri Ni mi dolgčas!.

POVEZANE KNJIGE