Presne slaščice

Presne slaščice - Tjaša Slana | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tjaša Slana
DIMENZIJA
10,87 MB
IME DATOTEKE
Presne slaščice.pdf
ISBN
3449439807142

OPIS

Knjiga slovenske avtorice vam bo pomagala pri ustvarjanju nizkomaščobnih presnih slaščic. Videli boste, kako preproste in neverjetno okusne so, in dobili pogum za ustvarjanje čisto vaših, novih receptov.Tjaša Slana je svetovalka za zdrav način življenja, ustanoviteljica priljubljene spletne strani www.PresniKoticek.si in ljubiteljica vsega sladkega. Ljudi uči o zdravih življenjskih navadah, ki jim pomagajo doseči visoko zdravje in najboljše počutje.

Vse pravice pridržane. Komercialna uporaba vsebin www.PRESNO.si je možna le s pisnim dovoljenjem SKETA media, Sašo Šketa, s.p.

Za Vas ustvarjamo presne veganske slaščice po naročilu, več o naši ponudbi pa... Hitre presne kroglice Končno konec blogerske pavze. Receptov se je v več kot mesecu dni nabralo že cel kup - se že veselim prihajajočih objav :) Sedaj, ko sem opravila strokovni izpit, bo v tekstu manj slovničnih napak, saj ne bom več nikoli pozabila, da se g, dag, kg in podobno piše NESTIČNO. Heaven presne slaščice.

POVEZANE KNJIGE